MONS Hotel & Apartments

Mons hotel i apartmani 4*  nalazi se pored Crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena.

Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, Mons predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

U hotelu Mons nalazi se 21 savremeno opremljenih apartmana (3 studija, 6  luks apartmana za 4 osobe, 3 mons apartmana koji primaju maksimalno šest osoba i 9 konfort apartmana za 4 osobe) ukupnog kapaciteta 87 ležaja. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, kafe restoran, velnes spa centar (đakuzi, topla klupa, sauna i slana soba), prostorije za masažu, teretanu, dečiju igraonicu i "FAN zonu", malu salu za konferencije.Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Na ulasku u objekat nalazi se rampa (20% nagiba). Širina ulaznih vrata je 90 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Ćaldov put BB, Zlatibor

Telefon: +381 31 848 005; +381 31 848 008

E-mail: hotel@mons-zlatibor.com

Internet adresa: www.mons-zlatibor.com


Reservation
MONS Hotel & Apartments X