Hotel Mona Plaza Zlatibor

Hotel Mona Plaza 4* se nalazi u centru Zlatibora, okružen borovima, na samo 5 minuta hoda od jezera. U neposrednoj blizini nalazi se šetalište sa svim sadržajima za zabavu i relaksaciju. Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica koje čine komfor, standard i superior sobe, kao i apartmani Mona i Klasik. Ispred hotela je garaža na dva nivoa i parking sa 100 mesta.

*Mona Plaza Zlatibor je „pet friendly“ hotel u kojem gosti mogu dovesti svoje ljubimce, u skladu sa hotelskom politikom.

U pansionskom restoranu Vila gosti mogu uživati u specijalitetima domaće i zlatiborske kuhinje, kao i internacionalnim jelima, dok za opuštanje i kraći predah, gostima je na raspolaganju Lada bar sa velikim izborom bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i selekcija odabranih jela i deserata.

Restoran Perun je savršen kutak za hedoniste, ljubitelje vina, hrane i dobre atmosfere i nudi „slow food“ koncept kroz pravljenje i serviranje balkanske hrane koristeći sveže namirnice od lokalnih proizvođača. Gosti mogu uživati u ukusima autentične balkanske kuhinje, kao i vinskom baru sa bogatom ponudom domaćih i stranih vina.

Wellness centar Inspirium se nalazi u ušuškanom, izdvojenom delu hotela i idealno je mesto za relaksaciju, rekreaciju i revitalizaciju duha i tela. Prostire se na 1.200 m2 i objedinjuje filozofiju orijenta sa tehnikama zapada. Sadrži jedan veliki bazen i dva manja sa toplom vodom, bio i finsku saunu sa 12 i 20 mesta i parno kupatilo, kao i specijalne sobe za masaže i tretmane. Wellness centar Inspirium je na raspolaganju hotelskim gostima kao i posetiocima Zlatibora.
Gosti mogu da uživaju u programu aromaterapije, magičnih pilinga i masaža koje izvodi profesionalno osoblje wellness centra. Pored renomiranih svetskih brendova, za sve tretmane se koristi i zlatiborsko bilje, čista ulja, kozije mleko i med.

Kongresni centar Koledo kapaciteta do 500 mesta nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza hotela, povezan sa lobi barom i restoranom i idealan je prostor za konferencije, seminare, bankete, venčanja, izlagačke manifestacije i organizaciju svih specijalnih događaja. Ispred sale se nalazi prostran foaje koji se može koristiti u različite svrhe shodno potrebama organizatora, kao što su koktel dobrodošlice, radni ručkovi i kafe pauze.

Najmlađim gostima je na raspolaganju Monica igraonica koja se prostire na 200 m2 i opremljena je za sve uzraste. Igraonica nudi mališanima bazen sa lopticama, lavirint, Monicu čitaonicu, malu ambulantu, moto radionicu, zid za planinarsko penjanje i mnoge druge zabavne sadržaje.Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 200 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Miladina Pećinara 26, Zlatibor

Telefon: +381 31 841 021

E-mail: hotel@monazlatibor.com

Internet adresa: www.monazlatibor.com

Reservation
Hotel Mona Plaza Zlatibor X