Hotel Buket

Hotel Buket ima kategoriju hotela sa 4* i nalazi se nedaleko od jezera u mirnom delu Zlatibora, ušuškan u borovu šumu. Blizina sportske hale i sportskih terena nudi vrhunske uslove za učesnike sportskih priprema. idealno je mesto i za ljubitelje pešačenja i aktivnog odmora jer veliki broj tih sadržaja se nalazi u neposrednoj blizini objekta. Kongresna sala hotela, kapaciteta 80 mesta i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.

Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija. Hotel raspolaže sa 25 apartmana i 20 soba ukupnog kapaciteta 115 osoba.

Gostima su na raspolaganju restoran sa letnjom baštom (kapacitet 110 mesta), lobi bar, dečija igraonica, teretana sa savremenim spravama pogodnim za pripremu vrhunskih sportista i parking proctor sa 40 parking mesta i 16 parking mesta u podzemnoj garaži.
Velnes centar se prostire na 800 m² i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena od kojih je jedan plivački, a drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom,prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 90 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Strahinje Popovića 3, Zlatibor

Telefon: + 381 31 841 400, + 381 31 841 500

E-mail: info@buketzlatibor.rs

Internet adresa: www.buketzlatibor.rsReservation
Hotel Buket X