Porodični hostel Zlatibor

Porodični hostel Zlatibor se nalazi na svega 300 metara od Kraljevog trga i jezera, odnosno samog centra Zlatibora, u mirnom i izuzetno lepom naselju Golija.

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 9, ukupan broj ležaja je 40. Tri studija sa kuhinjom, tri porodične sobe sa terasom i tri četvorokrevetne sobe, sa odvojenim spavaćim sobama, pružaju nam mogućnost smeštaja, kako individualnih, tako i organizovanih grupa, bilo da su na Zlatiboru poslovno ili žele da upoznaju Zlatibor na jedan drugačiji način.

Hostel poseduje svoj privatni parking, sa sedam parking mesta, pokrivenih 24 časa video nadzorom, dve konekcije za bežični internet, koje su gostima na raspolaganju besplatno. Takođe, za grupe postoji mogućnost organizovanja i pansionskih obroka, jer hostel poseduje, modernu, restoransku kuhinju, sa unutrašnjim kapacitetom od 30 mesta, kao i letnju baštu sa 40 sedećih mesta.

Do sada smo imali, u više navrata, goste iz raznih delova sveta i Srbije, kojima smo uspešno organizovali razne aktivnosti, poput paraglajdinga, peintbola, splavarenja, pešačenja i upoznavanja Zlatibora i znamenitosti naše planine, kroz razne izlete.


Kontakt:

Adresa: Vojvođanska 15, Zlatibor

Telefon: +381 69 198 98 93

E-mail: hostelzlatibor@gmail.com

Internet adresa: www.hostelzlatibor.com

Reservation
Porodični hostel Zlatibor X