Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa

Smešten u samom centru Zlatibora, novootvoreni hotel sa 5* Zlatibor Mountain Resort & Spa oslikava magičan spoj tradicije i moderno dizajniranog prostora. Pored idealne lokacije, dodatnu lepotu uživanja pruža ogromna mogućnost izbora od 260 savremeno opremljenih hotelskih soba i apartmana. Različiti tipovi smeštajnih jedinica nude različit doživljaj odmora, a svaku od njih odlikuje rustičan, planinski stil, upotpunjen dozom luksuza i elegancije.

Najveći i najsavremeniji spa centar u regionu je poseban dragulj ovog kompleksa i prostire se na više od 4.000 m2. Ovaj prostor oplemenjuje voda bogata magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima koji pozitivno deluju na zdravlje. U kombinaciji sa idealnom količinom gvožđa, ova voda nudi svojevrstan lek, koji blagotvorno utiče na tegobe nastale usled savremenog načina života i rada. Pored tri bazena, gostima je na raspolaganju i VIP spa, zaseban spa apartman, kao i raskošna spa zona koja pruža izuzetan osećaj relaksacije i uživanja. Bio sauna, finska i infra sauna, parno kupatilo, slana soba, tuševi doživljaja, masaže, različiti tretmani i prostrana i profesionalno opremljena teretana samo su neki od sadržaja namenjenih potpunoj revitalizaciji tela i duha.

Kada je gastronomija u pitanju, Zlatibor Mountain Resort & Spa pruža jedinstven spoj tradicionalnog i modernog doživljaja kuhinje kroz dobro poznati novosadski restoran Kalem by Zak. Gosti hotela takođe mogu da uživaju u pansionskom restoranu Ruj koji karakteriše besprekorna usluga, ljubazno osoblje, autentičan ambijent i pogled na sam centar Zlatibora. Poseban kutak hotela posvećen je izrazitim hedonistima. Jedinstven i sofisticiran Cigar Lounge namenjen je ljubiteljima kvalitetnih cigara i dobrog pića, dok je Wine Department omiljeno mesto zaljubljenika u vino.

Zlatibor Mountain Resort & Spa takođe poseduje i kongresni centar koji gostima nudi prostor, opremu i podršku za sve poslovne događaje. Posebno mesto u hotelu rezervisano je za najmlađe. Za ispunjenje svih njihovih želja zadužena je zabavna i sadržajna dečija igraonica koja se prostire na oko 400 m2. Pored igraonice, gosti imaju priliku da se razonode u kuglani ili bilijar sali.

Bezbrižan odmor nemoguće je zamisliti bez sigurnog mesta za parkiranje. U sklopu hotela nalazi se garaža koja nudi 200 parking mesta za sve goste i obezbeđuje bezbedan i prostran parking u samom centru Zlatibora.

Kontakt:

Telefon: Hotel-recepcija +381 31 315 05 32

              restoran Kalem by Zak +381 66 221 226

E-mail: office@hotelzlatibor-resort.com

Adresa: Miladina Pećinara 31a, 31315 Zlatibor, Srbija

Internet adresa: www.hotelzlatibor-resort.com


Reservation
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa X