Hotel Olimp

Hotel Olimp 4* nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se pored magistralnog puta Beograd - Južni Jadran. Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

Hotel raspolaže sa 41 smeštajnom jedinicom od čega su 33 sobe (standard, standard – luks i luks), 7 apartmana (6 apartmana i apartman „Olimp“) i 1 rezidencija, ukupnog kapaciteta 100 ležaja. U hotelu gostima je na raspolaganju kafe bar, fitnes, bilijar klub, stoni tenis, kongresna sala sa 100 mesta, manja sala sa 30 mesta, aperitiv bar, restoran i dečija igraonica...

Nova ponuda hotela je savremeni i Velnes i spa centar „Hedona“ mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje i postizanje potpune udobnosti. Ovaj novootvoreni Velnes i spa centar nalazi se u donjem nivou hotela i nudi članovima i gostima sledeće sadržaje: zatvoreni bazen sa đakuzijem, teretanu, parno kupatilo, finsku saunu, biosaunu, kaldarijum, masažu, tretmane lica i tela.

U vrelim letnjim danima gostima su na raspolaganju otvoreni olimpijski i dečiji bazen.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 150 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Miladina Pećinara 1, Zlatibor

Telefon: +381 31 842 555

E-mail: hotelolimp@mts.rs

Internet adresa: www.hotelolimp.com

Reservation
Hotel Olimp X