Hotel Mir

Hotel Mir 4* nalazi se u najmirnijem delu turističkog centra, na svega desetak minuta lagane šetnje od centra naselja. Hotel je idealan za odmor i opuštanje, a najvažnija karakteristika ovog hotela je upravo mir.

Hotel raspolaže sa 8 luksuznih apartmana, 7 studio apartmana i 17 dvokrevetnih soba. Ukupan kapacitet hotela je 79 ležaja. Moderni enterijer opremljen je najkvalitetnijim nameštajem savremenog dizajna, a gostima je na raspolaganju i fitnes centar sa teretanom, saunom i đakuzijem,bazen kao i dečija igraonica.

Hotel raspolaže sa dve kongresne dvorane kapaciteta od 50 do 90 mesta opremljenih sa svom neophodnom audio i video opremom i tehničkom podrškom. U neposrednoj blizini sale je i prostrana terasa, idealna za koktele i predah tokom radnih skupova.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 150 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Jovanke Jeftanović 125, Zlatibor

Telefon: +381 31 845 151; +381 31 845 152

E-mail: info@hotelmirzlatibor.com

Internet adresa: www.hotelmirzlatibor.com

Hotel Mir X