Bor hotel by Karisma

„Bor hotel by Karisma“ 5* deo je jedne od vodećih svetskih hotelskih grupacija Karisma Hotels & Resorts“ i prvi je hotel ovog hotelskog lanca koji je otvoren u Srbiji. Hotel pruža uslugu vrhunskog kvaliteta i kategorisan je sa pet zvezdica. 

Hotelski kompleks „Bor hotel by Karisma'' ima 93 luksuzna apartmana, a dizajniran je tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Krase ga raskoš, harmonija i udobnost. Svedene boje, topla atmosfera, posvećenost svakom detalju doprinose osećaju udobnosti doma. Ono po čemu se svakako izdvaja i što ga čini autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

Pored prvoklasnog smeštaja i kvalitetnog sadržaja, ''Bor hotel by Karisma'' doneo je u Srbiju i brend ekskluzivnih spa centara ''Vassa spa''. Ovde su gostima na raspolaganju prostrani bazen, đakuzi, saune (finske, bio i infrared), tepidarijumi, parno kupatilo, kao i sobe za masažu sa personalizovanim tretmani ma lica i tela. Tu je, takođe, i odvojeni deo ''Kids spa'' sa sadržajima namenjenim uživanju najmlađih.

''Bor hotel by Karisma'' jedna je od retkih lokacija u Srbiji gde je dostupna usluga konsijerža. NJegov zadatak je da se postara da gosti imaju jedinstven doživljaj uživanja čak i u najmanjim sitnicama, i to od momenta rezervacije pa tokom čitavog boravka. Konsijerž gostima predlaže različite opcije kojima mogu da ispune slobodno vreme, kao što su odlazak u spa centar, neki od hotelskih restorana, ali i brojne izlete. Prepoznaće šta najviše odgovara senzibilitetu gostiju i postaraće se da i do najsitnijih detalja boravak u hotelu bude nezaboravan.

''Bor hotel by Karisma'' je prava mala oda gastronomiji. U njemu su tri restorana koja, između ostalog, nude raznolik izbor hrane, uključujući špansku i italijansku kuhinju. ''Iznenadite svoja nepca, probudite hedonistu u sebi i zagolicajte maštu gurmana prefinjenim mirisima, ukusima, začinima sa svih strana sveta od raznovrsnog doručka do raskošne večere, pripremljenih od najsvežijih i prirodnih pažljivo odabranih sastojaka'', poručuju iz ovog hotela. Za one koji vole da uživaju u pogledu i ugođaju savršeno uklopljenom uz aperitivo momente tu je ''Rooftop bar''. U sklopu hotela je i ''Cigar lounge'' namenjen gostima prefinjenog ukusa koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića, kao i ''Lobby bar'' za uživanje uz kafu, dobar čaj i deserte.


Adresa: Drinske divizije 40, 31315 Zlatibor, Srbija

Telefon za rezervacije: +381 11 422 3181

E-mail:

Recepcija: frontoffice@borhotel.com

Rezervacije: reservation@borhotel.com


Reservation
Bor hotel by Karisma X