Grand & Sky Hotel Tornik

Grand & Sky Hotel Tornik 5*, jedan od najekskluzivnijih hotela na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Atraktivna lokacija, bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Gosti ovog grandioznog objekta koji se nalazi na 600 m od centra Zlatibora i u neposrednoj blizini početne stanice Gold gondole, imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima: 356 smeštajnih jedinica, restoran, lobi i vinski bar, poslastičarnica, spoljašnje igralište i unutrašnja dečija igraonica (400 m2), 1.500 m2 kongresnih dvorana od kojih se najveća sala SKY prostire na 962 m2 sa preko 5 metara visine. Gostima su obezbeđeni parking i garaža.

Moderni SPA&Wellness centar predstavlja svojevrsan zaštitni znak hotela. Na 2.250 m2 nalaze se dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks soba sa himalajskom solju, turska, finska i bio sauna, ruska banja, tepidarijumi, lakonijum, veseli tuševi i dečiji akva park, kao i sedam soba za masažu.

Ipak, ono što ovaj hotel čini jedinstvenim jesu prostrana terasa sa panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika, kao i rotacioni restoran, koji se sa svojih 650 m2 svrstava među najveće na svetu i pruža spektakularan pogled na zlatiborske vrhove. Rotiranje restorana je bez šuma i vibracija, a posebnu pažnju privlače umetničke slike svih ktitora kroz istoriju Srbije, u prirodnoj veličini, kao i mapa Dušanovog carstva.

Grand & Sky Hotel Tornik sastavni je deo prvog srpskog lanca hotela „A hoteli“, koji čine i hotel Izvor 5* u Aranđelovcu, hoteli Park 5* i Slatina 4* u Vrnjačkoj Banji, kao i hotel Sloboda 4* u Šapcu.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 110 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu postoje dve pristupačne sobe po standardu.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Alekse Popovića 31, Zlatibor

Telefon: +381 31 31 55 800

E-mail: office@hoteltornik.rs

Internet adresa: www.hoteltornik.rs

Reservation
Grand & Sky Hotel Tornik X