Grand & Sky Hotel Tornik

Grand & Sky Hotel Tornik, jedini hotel sa 5* na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Hotel raspolaže sa 356 smeštajnih jedinica, od toga 80 apartmana i 276 soba (dvokrevetne – francuski i singl kreveti i jednokrevetne sobe) ukupnog kapaciteta 854 ležaja. U okviru hotela nalazi se i soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

Gosti ovog grandioznog objekta koji se nalazi na 600 m od centra Zlatibora, imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima uključujući restoran, lobi i vinski bar, kongresne dvorane na površini od oko 500 m2, kao i izuzetno atraktivan Spa i Velnes centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe. Tokom letnjih meseci gosti mogu da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500 m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.

Početkom 2020. godine Grand hotelu Tornik pridružio se novootvoreni hotel, Tornik Sky sa rotacionim restoranom koji se sa svojih 650 m2 svrstava među najveće na svetu, odakle se vidi čitava panorama Zlatibora. Rotiranje restorana je bez šuma i vibracija, a posebnu pažnju privlače umetničke slike svih ktitora kroz istoriju Srbije, u prirodnoj veličini, kao i mapa Dušanovog carstva. Pored toga, hotel Tornik Sky raspolaže:  poslastičarnicom, igraonicom za decu koja se prostire na 400 m2, multifunkcionalnom salom SKY površine 962 m2, sa preko 5 metara visine i 1178 mesta, salom SKY venue kapaciteta 90 mesta, parkingom, garažom. Svi gosti SKY dela mogu koristiti spa & velnes centar, teretanu, dečji akva park i pansionski restoran, koji se nalaze u Grand delu. 


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 110 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu postoje dve pristupačne sobe po standardu.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Alekse Popovića 31, Zlatibor

Telefon: +381 31 31 55 800

E-mail: office@hoteltornik.rs

Internet adresa: www.hoteltornik.rs

Reservation
Grand & Sky Hotel Tornik X