Hotel Zelenkada

Hotel Zelenkada 3* je jedan od prvih izgrađenih hotela na Zlatiboru. Prepoznatljiv je po svom neobičnom izgledu, kao i po ljubaznom osoblju. Hotel je idealan za prenoćište porodica, individualnih gostiju, gostiju u prolazu, grupa, ali i dece na rekreativnim nastavama, kao i ekskurzijama.

Sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, hotel je smešten na samo nekoliko stotina metara od turističkog centra Zlatibor. Gostima je zagarantovan miran boravak sa veoma lepim pogledom sa jedne strane na prostrane livade i šumu, dok je sa druge strane prelep pogled na centar planine.

Hotel raspolaže sa 45 soba i 4 apartmana ukupnog kapaciteta do 150 osoba. Gostima su na raspolaganju restoran kapaciteta oko 150 mesta, aperitiv bar sa predivnom terasom i bilijar sala.

U vlasništvu hotela je i otvoreni bazen u zlatiborskom selu Golovu na svega 12 kilometara od turističkog centra Zlatibor. Za goste hotela je obezbeđen prevoz do bazena, kao i besplatan ulaz. 


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Ulazna vrata su dvokrilna, dimenzija 2x80 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka samo u prizemlju. Objekat nema lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Gajevi 1, 31315 Zlatibor

Telefon: +381 65 846 00 84

E-mail: office@hotelzelenkada.rs

Internet adresa: www.hotelzelenkada-zlatibor.com

Reservation
Hotel Zelenkada X