Hotel Iris

Hotel Iris 4* se nalazi u srcu Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera i Kraljevog trga. Okružen borovom šumom, odiše toplinom i pruža Vam nezaboravne trenutke mira i tišine. Hotel je izgrađen u planinskom, modernom stilu, a usluga i sadržaj hotela omogućavaju potpuni doživljaj svih čari ove planine.

Hotel raspolaže sa 28 smeštajnih jedinica (18 soba i 10 apartmana) ukupnog kapaciteta 70 osnovnih i 15 pomoćnih ležaja. Gostima su na raspolaganju restoran sa unikatnom letnjom baštom i fontanom u vidu potoka, gde možete odmarati i uživati u zlatiborskim specijalitetima. Gostima su na raspolaganju velnes i spa centar u okviru koga se nalazi bazen, slana soba, sauna, prostorije za masažu i savremeno opremljena teretana. Hotel je idealan za organizovanje manjih skupova jer ima i kongresnu salu kapaciteta do 50 učesnika, sa neophodnom savremenom audio i video opremom i tehničkom podrškom.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 150 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Ćaldov put bb, Zlatibor

Telefon: +381 31 845 300; +381 31 845 307

E-mail: hoteliriszlatibor@gmail.com

Internet adresa: www.hoteliriszlatibor.rs


Reservation
Hotel Iris X