Garni hotel Šimšir

Garni hotel Šimšir je kategorije 3* i nalazi se u samom centru Zlatibora, pored autobuske stanice, ski staze Obudojevica, kao i svih sadržaja ovog turističkog centra.

Objekat se sastoji iz suterenske i 3 nadzemne etaže povezane liftom. Raspolaže sa 19 smeštajnih jedinica, 12 soba i 7 apartmana, ukupnog kapaciteta 54 ležaja. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni, i poseduju kablovsku televiziju, bežični internet, mini bar. Pored smeštaja nudimo i uslugu doručka koja je na bazi izuzetno bogatog švedskog stola. Gostima je na raspolaganju kafe bar, prelepa letnja bašta, besplatno korišćenje zatvorene parking garaže, otvorenog parkinga, fitnes centra i dečje igraonice. Kompletan objekat je obezbeđen video nadzorom. 


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do objekta je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 80 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka u prizemlju. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Đurkovac 10, 31315 Zlatibor

Telefon: +381 31 845-644; +381 64 8287-820

E mail: info@simsir.rs

Internet adresa:  www.simsir.rs 


Reservation
Garni hotel Šimšir X