Apart hotel & Spa "Queen of Zlatibor"

Hotel Queen of Zlatibor predstavlja vrhunsku destinaciju na Zlatiboru, čarobnoj planinskoj regiji Srbije. Luksuzan i sa pažljivo osmišljenim sadržajem, naš hotel je pravo mesto za one koji traže nezaboravan boravak okružen elegancijom i prirodnom lepotom.

Naš hotel nudi ukupno 152 apartmana, svaki opremljen kako bi zadovoljio najviše standarde udobnosti i elegancije. Uživajte u prostranim sobama sa pogledom na planine Zlatibora, gde svaki trenutak boravka postaje poseban.

Hotel Queen of Zlatibor poseduje luksuzni Wellness & Spa centar koji pruža nezaboravno iskustvo opuštanja i revitalizacije.

Jedan od najatraktivnijih delova Wellness & Spa centra hotela Queen of Zlatibor je veliki bazen. Ovaj prostrani bazen omogućava gostima da uživaju u osvežavajućem plivanju ili jednostavno opuštanju na ležaljkama uz bazen. Za najmlađe posetitelje tu je i dečiji bazen, gde će se sigurno zabaviti i uživati u vodi. Od ostalih sadržaja izdvajamo: slana soba, Finska sauna, parno kupatilo, tepidarijumi.

Hotel Queen of Zlatibor takođe nudi i različite vrste masaža i tretmana. Naši iskusni terapeuti pružaju masaže koje su prilagođene individualnim potrebama gostiju, kao i tretmane za lice i telo koji će osvežiti i obnoviti kožu.

Naša kreativna kulinarska ekipa brižljivo priprema svaki obrok kako bi zadovoljila najistančanije ukuse. Uživajte u bogatom izboru internacionalnih jela, obogaćenih lokalnim sastojcima koji ističu autentičnost Zlatibora. Naš meni je pažljivo osmišljen kako bi gostima pružio nezaboravno gastronomsko iskustvo

Prostor restorana "Queen" odiše sofisticiranim dizajnom, spojem modernog i tradicionalnog stila. Uživajte u intimnoj atmosferi uz diskretnu uslugu našeg ljubaznog osoblja koje će učiniti vaš boravak posebnim.

Bilo da planirate romantičnu večeru, porodični ručak ili poslovni sastanak, restoran "Queen" pruža idealnu kulisu za svaku priliku. Otkrijte spoj vrhunske hrane, luksuznog ambijenta i neprolazne elegancije u srcu Zlatibora.

Gostima su na raspolaganju i Kafeterija sa velikim izborom kafa i napitaka kao i dečija igraonica.
Za Vaša električna vozila na raspolaganju Vam je besplatan električni panjač.

Hotel poseduje i Konferencijsku salu sa najsavremenijom opremom.

Podaci o pristupačnosti

Objekat i određeni broj apartmana su prilagođeni za osobe koje koriste invalidska kolica.

Kućni ljubimci

Mali, socijalizovani kućni ljubimci su dobrodošli bez doplate.

Kontakt

Adresa: Jovanke Jeftanović 117, 31315 Zlatibor

Telefon za rezervacije: +38165/40000-49

Email: info@queenofzlatibor.rs

Web: www.queenofzlatibor.rs

Reservation
Apart hotel & Spa "Queen of Zlatibor" X