Apartmanski kompleks Titova vila Zlatibor apartments & spa

Apartmanski kompleks Titova vila Zlatibor apartments & spa ili kraće Titova Vila Zlatibor predstavlja prostrani apartmanski stambeno-poslovni kompleks koji čini pet zgrada sa ukupno 350 apartmana.

Kompleks se nalazi na 1000 metara nadmorske visine, nedaleko od gradskog centra, u naselju odnosno delu Zlatibora zvanom Palisad, okružen borovom šumom i parkom, što ga čini idealnim mestom za pravi planinski odmor.

U sklopu apartmanskog kompleksa Titova vila je centralna recepcija,  svaka zgrada u okviru kompleksa nosi specifičan naziv, te je boravak moguće odabrati u vilama Vardar, Avala, Durmitor, Jahorina, Istra,  a uskoro će u ponudi biti i konferencijska sala, igraonica za decu, internet centar, kao i najveća od svih vila, vila Triglav.

Kompleks Titova Vila Zlatibor, pored apartmana, nudi i brojne sadržaje za relaksaciju i rekreaciju.

Wellness & Spa centar "Jadran" čine unutrašnji bazen, tursko kupatilo, slana soba, sauna i bio sauna, staza tuševa i fitness klub. Pored ovih sadržaja, gostima su na raspolaganju masaže, kao i brojni tretmani za negu tela.

Titova vila ili Vila Aleksandra Pavlovića, jedini je objekat u užem centru Zlatibora koji je Zavod za zaštitu spomenika u Kraljevu proglasio kulturnim dobrom.

Naziv "Titova vila" ovaj objekat dobija nakon posete Josipa Broza Tita. Iako on u njoj nikada zaista nije boravio, već samo prisustvovao kratkom ručku u dvorištu vile 1974. godine, taj naziv održao se do danas. Ona je danas renovirana i očuvana u svom izvornom izdanju, te uz svoju novu namenu, kao muzej-restoran, nastavlja da čuva istoriju i svim svojim posetiocima pruža priliku da zavire u deo njene prošlosti.

Specifičnost ovog restorana ogleda se upravo u "rekonstrukciji" specijaliteta koja su se u raznim prilikama posluživala Josipu Brozu Titu i njegovim gostima.

Kontakt:

Adresa: Kiridžijska 72, Zlatibor

Telefon: +381 69 111 29 68

E-mail: recepcija@titovavilazlatibor.rs, prodaja@titovavilazlatibor.rs

Internet adresa: www.titovavilazlatibor.rs


Reservation
Apartmanski kompleks Titova vila Zlatibor apartments & spa X