Vila Borova - Zlatibor

Ekskluzivni apartmani Vile Borova smeštenu su u zelenilu, u srcu Zlatibora. Apartmani poseduju sve osobine i imidž luksuznog objekta.

Atmosfera ekskluzivnosti i kvaliteta prožima ceo kompleks, izgled i sadržaj izazivaju pozitivne reakcije i kod najsofisticiranijih posetilaca. Nalaze se na savršenoj lokaciji za Vas u rezidencijalnom delu Zlatibora. Bilo da ste na odmoru, poslovnom putu ili samo u prolazu pružiće Vam savršen odmor.

“Naš glavni cilj je da premašimo sva vaša očekivanja.” 

Da biste upoznali i uživali u prelepom Zlatiboru, potreban Vam je i dobar smeštaj. 

Apartmane odlikuje izuzetan komfor, poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja su u sastavu svakog apartmana i prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

Gostima su na raspolaganju: recepcija sa kafe klubom, led TV, kablovska TV, lift i jedinstveni Wi-fi, fen, sef, terasa, mogućnost korišćenja garaže za automobil.

Objekat Vila Borova 2 odlikuje izuzetan ambijent, fino izabrani detalji, mir i kućna atmosfera.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat ne postoji obeleženo parking mesto. Prilaz do objekta je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 90 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka u prizemlju. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Jovanke Jeftanović 5, 31315 Zlatibor

Telefon: +381 63 666 768

E-mail: office@vilaborova.com

Internet adresa: www.vilaborova.com

Radno vreme: svakim danom od 00 do 24 časova

Reservation
Vila Borova - Zlatibor X