All Seasons residence

All seasons residence je porodični apartmanski kompleks, sa hotelskom uslugom i nalazi se na samo 300m od centra Zlatibora. Kompleks se sastoji od pet Vila, sa preko 50 prijatnih i prozračnih apartmana.

Svi apartmani su moderno i kompletno opremljeni, kako biste u potpunosti uživali u boravku. U svakom apartmanu vas čeka: piće dobrodošlice, besplatna WiFi konekcija, kablovska TV, peškiri posteljina, pegla i daska za peglanje, kompletno posuđe, kozmetika za ličnu higijenu, fen, krevetac, noša, adapteri, hranilica i kadica za kupanje beba (na upit), smart TV u dnevnoj i spavaćoj sobi, većina apartmana poseduje terasu.

Svaka vila ima svoj karakter, šarm i posebno osmišljen enterijer.

Centralna vila Živa je ona koja daje život ostalim vilama, koja vraća izgubljenu harmoniju prirode i čoveka. Pored moderno i kompletno opremljenih premium apartmana, raspolaže i sa recepcijom za prijem gostiju, loby bar, sala za doručak, All Seasons Gastro bar, unutrašnja i spoljna igraonica.
Pored centralne tu su i ostale vile:
- Vila Hajdučica
Vila Hajdučica je toplim hodnikom povezana sa centralnom vilom, pa je samim tim u izuzetno dobroj poziciji. Svojim gostima u 10 apartmana sa pogledom na poljanu mami mirisom raznolikih livadskih trava I pruža pravi užitak.

- Vila Sunčica
Vila Sunčica je okupana suncem svih 2000 sati godišnje. Raspolaže sa preko 15 moderno opremljenih apartmana. Ona je upravo za sve naše goste koji vole da uživaju u sunčanim zracima ujutru i fantastičnim zalascima sunca.

- Vila Vukota
Vila Vukota je oaza lekovitog zlatiborksog vazduha, a pogledom na borovu šumu pruža nezaboravan osećaj snažnog zagrljaja prirode.

- Vila Bela
Vila Bela, krije luksuzne apartmane i pogled na kompleks. Idealna je za one koji vole notu glamura, moderan ambijent, ali i osećaj ušuškanosti. Svim gostima je obezbeđen privatni prilaz i privatni parking, gde mogu bezbrižno ostaviti svoja vozila i prošetati se do centra Zlatibora.

Usluga koju trenutno pruža kompleks podrazumeva noćenje sa doručkom, a za ostale obroke tu je Gastro bar sa izuzetnim “a la carte” menijem i otvoreni bar za popodnevnu kafu, čaj ili vino.

Radno vreme recepcije:
Nedelja - četvrtak: 08 - 22h
Petak – subota: 08 - 23h


Kontakt:

Adresa: Panta Mijailovića 30b, Zlatibor

Telefon: +381 64 64 52 863

E-mail: allseasons@aparthotelzlatibor.com

Internet adresa: https://aparthotelzlatibor.com/

Facebook: https://www.facebook.com/allseasons.zlatibor/

Instagram: https://www.instagram.com/allseasons.zlatibor/Reservation
All Seasons residence X