Apartmansko naselje "Kraljevi konaci"

 

U srcu Zlatibora, na samom obodu jezera i centralnog planinskog Kraljevog trga nalazi se konačište Kraljevi konaci. Zaštićeno od urbanizacije, ušuškano u prirodni ambijent mirisne borove šume, u neposrednoj blizini i na izvoru svih turističkih dešavanja, ali istovremeno izdvojeno od turističke vreve, odiše atmosferom skrivene zelene planinske oaze. Sam naziv Kraljevi konaci ili popularno Zlatiborsko dedinje, kako ga turisti još nazivaju, najbolje govori o ambijentu, komforu i arhitekturi ovog najlepšeg planinskog kompleksa. Pleneći svojom autentičnošću i lepotom, slobodno možemo reći da s punim pravom nosi epitet - netaknuti biser planinskog turizma.

Ovo apartmansko naselje raspolaže sa ukupno 150 ležajeva, kapaciteta od tri do šest kreveta u četiri tipa apartmanskih vila. Svaka vila se sastoji od prizemlja i sprata, prostranog i uređenog dvorišta i parking-prostora. U prizemlju su garaža ili parking-prostor, kuhinja sa ostavom, dnevni boravak sa trpezarijom, toalet ili kupatilo, balkon i prostrana terasa sa dvorištem. Na spratu se nalaze dve ili tri spavaće sobe i kupatilo. Konaci su zatvoren apartmanski kompleks sa fizičkim obezbeđenjem i recepcijom koji su na raspolaganju 24 časa.

Jedinstvena lokacija Kraljevih konaka omogućava da za par minuta, laganom šetnjom, stignete do centralnog planinskog trga i jezera, do planinskih restorana, prodavnica, barova i drugih sadržaja. Za ljubitelje šetnje i rekreacije, nadomak naselja, prostiru se široke livade i pašnjaci, pešačke i adrenalin staze ka spomeniku i Čigoti, ergele konja kao i polazna stanica najduže gondole na svetu. Gostima konaka sa decom, na dohvat ruke su i tematski parkovi za decu, škole jahanja i skijanja, banjski centri, otvoreni i zatvoreni bazeni, saune i sportski tereni. Konaci pružaju najekskluzivniji i ujedno, najprirodniji doživljaj Zlatibora i njegovih prirodnih lepota u svako doba godine, zbog toga su i najtraženiji jer predstavljaju idealan izbor za potpuni odmor i uživanje.


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linkuKontakt:

Adresa: Kraljevi konaci bb, Zlatibor

Telefon: 031/841-230; 064/86-86-505

E-mailinfo@kraljevikonaci.rs 

Internet adresa: www.kraljevikonaci.rs


Reservation
Apartmansko naselje "Kraljevi konaci" X