Hotel Palisad

Hotel Palisad**** smešten je u "srcu" Zlatibora, na najlepšem delu zlatiborske visoravni, nadomak jezera. Izgrađen je 1965. godine i kao dugogodišnji lider po ostvarenom broju noćenja u toku godine, predstavlja vodilju kontinentalnog turizma i prepoznatljiv simbol Zlatibora.

Danas je to moderan kompleks koji Vam nudi vrhunsku uslugu, kvalitetan smeštaj i veliki izbor sadržaja za rekreaciju, odmor i animaciju. Enterijer predstavlja spoj prirodnog ambijenta, najkvalitetnijih materijala i modernog stila, koji će ulepšati boravak u hotelu. Posebnu vrednost daje unikatno osmišljen ambijent u kom imate jedinstvenu priliku da uz čašu dobrog vina uživate u najpoznatijim delima srpskog slikarstva 19. i 20. veka.

Hotel raspolaže sa 194 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta oko 420 ležaja. U okviru hotela nalazi se relaks centar sa hidro-masažnim bazenom, fitnesom, teretanom, finskom saunom, kozmetičkim i frizerski salonom, kao i centrom za masažu. Hotel poseduje dva kongresna centra, sa neophodnom audio i video opremom i tehničkom podrškom: Kongresni centar "Palisad" (6 multifunkcionalnih sala, kapaciteta do 350 mesta) i Kongresni centar "Srbija" (kapaciteta do 750 mesta).


Kontakt:

Adresa: Jezero bb, Zlatibor

Telefon: +381 31 841 151; +381 31 841 161

E-mail: prodaja@palisad.rs, marketing@palisad.rs

Internet adresa: www.palisad.rs

Hotel Palisad X