MONS Hotel & Apartments

Mons hotel i apartmani**** nalazi se pored Crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena.

Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, Mons predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

U hotelu Mons nalazi se 12 savremeno opremljenih apartmana, od kojih su 3 studija, 6 apartmana za 4 osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, kafe restoran, velnes spa centar (đakuzi, topla klupa, sauna i slana soba), prostorije za masažu, teretanu, dečiju igraonicu i "FAN zonu".

Mons apartmani savršen su izbor za prenoćište i odmor porodica i prijatelja. Devet moderno opremljenih apartmana za boravak do četiri osobe, sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje, što će učiniti da se osećate kao kod kuće. Mons apartmani se nalaze u istom objektu kao i hotel, tako da su gostima apartmana na raspolaganju sve prostorije i pogodnosti koje pruža hotel.


Kontakt:

Adresa: Ćaldov put BB, Zlatibor

Telefon: +381 31 848 005; +381 31 848 008

E-mail: hotel@mons-zlatibor.com

Internet adresa: www.mons-zlatibor.com


MONS Hotel & Apartments X