Teretane

Zlatibor je poznat kao destinacija sa veoma razvijenim modernim hotelskim smeštajem. Hoteli uz usluge vrhunskog smeštaja pružaju turistima i dodatne sadržaje kao što su teretane ili fitness centri. Teretane su opremljene najsavremenijom opremom za vežbanje i mogu upotpuniti boravak turista koji i na odmoru žele da ostanu u dobroj formi.

Hotel "Zlatibor Mountain Resort & Spa"

Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa pobrinuo se da svojim gostima obezbedi prostranu teretanu, opremljenu spravama vrhunskog kvaliteta, italijanskog proizvođača TechnoGym koji je već godinama lider na tržištu, kada je oprema za vežbanje u pitanju. Prostor je prilagođen različitim tipovima treninga, a oprema i sprave za vežbanje garantuju bezbednost i maksimalnu efikasnost.
U fitness centru gosti imaju odlične uslove da treniraju baš onako kako žele, bilo da su profesionalni sportisti, rekreativaci ili početnici. 

+381(0) 31 50 500

Hotel „Olimp“

Hotel „Olimp“ se nalazi na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. U okviru NJellness & Spa centra poseduje fitnes salu površine 100 metara kvadratnih, koja raspolaže svim potrebnim tegovima i fitnes spravama za sve mišićne grupe i kao takva omogućava kvalitetan trening i amaterima kao i profesionalcima. Na raspolaganju su sprave za trening snage, kao i kardio sprave. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje, relaksaciju i postizanje potpune udobnosti.
+381 (0)31 842 555

Hotel „Mona“

Hotel „Mona“ nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. U okviru njellness centra poseduje savremeno uređen fitnes centar. Sprave koje su na raspolaganju dele se u dve kategorije i obuhvataju kardio sprave i sprave za trening snage. Pored ovoga, na raspolaganju su i strunjače za vežbe istezanja i druge parterne vežbe, kao i medicinska lopta.
+381 (0)31 841 021

Hotel „Palisad“

Hotel „Palisad“ smešten je u „srcu" Zlatibora, na najlepšem delu zlatiborske visoravni, nadomak jezera. Obogaćen je dodatnim uslugama u okviru Reladž centra koji raspolaže „LifeFitness“ spravama, globalnog lidera fitnes opreme. Reladž centar opremljen je najkvalitetnijim spravama za kardio program, funkcionalni trening i trenažerima. S obzirom na to omogućen je kvalitetan trening rekreativcima kao i vrhunskim sportistima.
+381 (0)31 841 151

Hotel „Tornik“

Hotel „Tornik“ se nalazi na 600 m od centra Zlatibora. U okviru luksuznog Spa&njellness centra koji predstavlja impresivnu oazu mira i relaksacije, poseduje fitnes salu koja raspolaže najsavremenijim fitnes spravama. LJubiteljima sporta i aktivnog odmora omogućava rekreaciju i zabavu u fitnes sali, na raspolaganju su kardio sprave za poboljšanje kondicije, kao i sprave za trening snage.
+381 (0)31 31 55 800

Hotel i spa „Idila“

Hotel i spa „Idila“ se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, i centralnog trga. U okviru luksuznog spa centra poseduje moderno opremljenu zonu rekreacije i relaksacije. Spa centar hotela „Idila“ raspolaže najsavremenijom teretanom u kojoj se nalaze kardio sprave kao i sprave za trening snage.
+381 (0)31 846 371

Hotel „Iris“

Hotel „Iris“ se nalazi u „srcu“ Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera i Kraljevog trga. u okviru NJellness & Spa centra, poseduje i teretanu kako bi gosti upotpunili relaksaciju, otklonili stres i regenerisali svoje telo. Opremljena je najkvalitetnijim kardio spravama, kao i spravama za trening snage.
+381 (0)31 845 300

Hotel & apartmani „Mons"

„Mons“ hotel i apartmani nalazi se pored crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. U okviru zone Zabava, poseduje savremeno uređenu teretanu koja nudi idealne uslove za relaksaciju i opuštanje. Teretana sadrži kardio sprave kao i sprave za trening snage. Moderno je opremljena i pruža idealne uslove za vežbanje kako za profesionalce tako i za rekreativce.
+381 (0)31 848 005

Hotel „Buket“

Hotel „Buket“ nalazi se nedaleko od jezera u mirnom delu Zlatibora, ušuškan u borovu šumu. NJellness centar hotela „Buket“ prostire se na 800 metara kvadratnih i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju. U okviru njellness i spa centra gostima je na raspolaganju I teretana opremljena najsavremenijim spravama, za kardio trening kao I trening snage.
+381 (0)65 450 22 22

Specijalna bolnica „Čigota“

Specijalna bolnica „Čigota“ nalazi se u centru Zlatibora, poseduje idealne uslove za bogat rekreativni odmor, raspolaže sa fitnes salom i teretanom opremljenom kvalitetnim i raznovrsnim spravama. Teretana sadrži kardio sprave, sprave za vežbanje i oblikovanje tela, kao i komfornu salu za grupne vežbe.
+381 (0)31 597 597

Hotel „Šimšir“

Garni hotel „Šimšir“ je moderan turistički objekat koji se nalazi na jedinstvenoj, atraktivnoj lokaciji u samom „srcu“ Zlatibora. U okviru hotela gostima je na raspolaganju i fitnes sala koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića.
+381 (0)31 845 644

„Vip Casa“ Club Zlatibor

U samom centru Zlatibora, daleko od svakodnevice, stvorena je oaza mira i tišine, satkana od idiličnih predela, vina, hrane i muzike. U okviru apartmanskog naselja „Vip Casa“ omogućeni su i vrhunski uslovi za obavljanje treninga. U preko 200m² idealno klimatizovanog prostora, nalazi se teretana, opremljena najsavremenijim spravama za vežbanje. Teretana poseduje idealne uslove kako za profesionalne sportiste tako i rekreativce.
+381 (0)65 91 91 999

Odmaralište „Dunav“

Odmaralište „Dunav“ se nalazi u turističkom centru Zlatibora. U okviru odmarališta nalazi se fitnes sala, koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića. Prostor je klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve potrebe za treniranjem, raspolaže spravama za kardio trening kao I trening snage. Prijatan ambijent čini boravak gostiju u fitnes centru lepim i korisnim, a sama lokacija u centru Zlatibora privlači i mnoge eksterne goste koji žele da vežbaju u kvalitetnim uslovima odmarališta „Dunav”.
+381 (0)31 841 181


Studentsko odamaralište „Ratko Mitrović"

Studentsko odmaralište „Ratko Mitrović“ se nalaze u borovoj šumi nedaleko od centra Zlatibora. U okviru odmarališta nalazi se teretana sa svim neophodnim spravama za vežbanje kao i sala za stoni tenis. Na raspolaganju su sprave za trening snage kao i kardio sprave.
+381 (0)31 841 369


Trening centar „Kutlešić"

Trening centar Kutlešić se nalazi u centru Zlatibora. Predstavlja jedan od najbolje opremljenih trening centara koji pruža mogućnost da se u dobroj atmosferi, uz najkvalitetniju opremu i obučene trenere, ostvare ucrtani ciljevi i oblikuje telo na pravi način. Opremljen je vrhunskom opremom, koja podrazumeva kardio sprave kao i sprave za trening snage. Sa željom da omoguće da se što pre postignu željeni rezultati, u njihovoj ponudi nalazi se veliki broj individualnih i grupnih programa za rekreativno vežbanje.
+381 (0)64 928 20 17


Spa&Gym „Kalman“

U prelepom okruženju planine Zlatibor, u okviru kompleksa „Kalman Zlatibor Centra“, u objektu 4, korisnicima je na raspolaganju najsavremeniji njellness centar koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih korisnika. U okviru njellness centra nalazi se i teretana, koja predstavlja moderno dizajniran ambijent opremljen najsavremenijim spravama brenda Life Fitness. U ponudi se nalaze i vođeni treninzi sa iskusnim trenerima.
+381 (0)65 274 1004

Reservation
Teretane X