Vila Akademik

Luksuzno opremljena, novizgrađena Vila Akademik nalazi se u samom centru planine i vazdušne banje Zlatibor, na izuzetno atraktivnoj lokaciji i u neposrednoj blizini skijališta Obudovica. Izuzetno arhitektonsko rešenje same Vile ispred koje se nalazi veliki parking sa video nadzorom, kao i luksuzno opremljeni apartmani čine ovu vilu specifičnom i jedinstvenom. Mnoštvo sadržaja koje Vila Akademik pruža upotpunjuje i prijatan ambijent kafe bara - recepcije, namenjenog isključivo gostima vile, uz sve vrste pića i toplih napitaka.

Vila raspolaže sa 5 luksuzno opremljenih apartmana, 3 četvorokrevetna i 2 petokrevetna, kao i sa jednom dvokrevetnom sobom. Plazma televizori, internet i satelitski TV kanali, tuš kabine sa hidromasažerima, jakuzzi kade, kožne garniture, španska keramika, svrstavaju ove apartmane u sam vrh turističke ponude Zlatibora.

Teretana koja se takođe nalazi u sklopu vile pruža mogućnost vežbanja na najsavremenijim spravama sa slobodnim tegovima kao i na kardio spravama za individualna vežbanja.

Za trenutke relaksacije i opuštanja gostima je na raspolaganju i finska sauna za više osoba. Gostima je na raspolaganju i sto za stoni tenis. 


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku 


Kontakt:

Adresa: Vijogorska 1

Telefon: +381 31 846 265,  +381 31 846 277,  mob. : +381 69 44 66 777

Email: akademik.yzlatibor@gmail.com

Internet adresa: www.akademik.rs

Facebook: Vila Akademik Luh apartmani

Vila Akademik X