Šišarka apartmani Zlatibor

Šišarka apartmani Zlatibor nude ugodan smeštaj u samom centru Zlatibora, nedaleko od glavnog trga, zlatiborske pijace i jezera koje je jedan od prepoznatljivih simbola Zlatibora.

Šišarka apartmani se nalaze na drugom spratu objekta u čijem sklopu je veliki MAXI market, sa ulazom preko puta hotela Mona i drugim ulazom kroz podzemnu garažu iz koje vodi lift do apartmana.

Enterijer apartmana Šišarka je luksuzno opremljen i pažljivo odabran sa ciljem da gostima pruži sve što je potrebno za savršen odmor i opuštanje na Zlatiboru. Apartmane čine predprostor, kupatilo sa hidro masažnom kabinom, komforan dnevni boravak sa modernim nameštajem, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom, zasebna spavaća soba sa udobnim i velikim krevetima i balkon sa panoramskim pogledom na Zlatibor.

Uz većinu naših apartmana gostima je obezbeđen i besplatan parking u podzemnoj garaži u kojoj se nalazi i ormar za čuvanje skijaške i druge opreme, i lift koji iz garaže vodi do apartmana bez barijera.

Svaki apartman pored nezavisnog sistema grejanja poseduje i klima uređaj, tv prijemnik u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, besplatan brzi internet, frižider, šporet, kompletan set posuđa i pribora za jelo, fen za kosu i set za ličnu higijenu u kupatilu.


Kontakt:

Miladina Pećinara 74

Telefon: +381 64 971 48 59 

E- mail: apartmanisisarka@gmail.com 

Internet adresa: www.sisarka.rs

Reservation
Šišarka apartmani Zlatibor X