Apartmani u Wellness & Spa hotelu Kraljica Zlatibora

Apartmani su modernog enterijera, potuno opremljeni za ugodan boravak. Oba apartmana se sastoje iz jedne spavaće sobe sa king-size krevetom (180x200cm) i smart TV-om, druge spavaće sobe sa twin krevetom (90x200) i rasklopivim dečijim krevecem sa posteljinom za krevetac, prostrane dnevne sobe (smart TV) sa trpezarijom, potpuno opremljene kuhinje (toster, kuvalo, posuđe za kuvanje i jelo, escajg), kupatila sa podnim grejanjem (pegla, daska za peglanje, fen, peškiri hotelskog kvaliteta, šamponi, sapuni, toalet papir itd.) i balkona sa pogledom na prirodu. WiFi brzine 250 Mbps i kablovska televizija su takođe dostupni, kao i klima uređaji u svakoj prostoriji.

Apartmani se nalaze na desetak minuta laganog hoda od šetališta i jezera i pet-friendly su.

Postoji mogućnost doplate doručka na bazi švedskog stola po sniženoj ceni u okviru hotelskog restorana. Hotelski restoran ostale obroke nudi po a la carte principu.

Korišćenje teretane i dečije igraonice je besplatno.

Postoji doplata za korišćenje Wellness & Spa koja se plaća direktno na recepciji hotela ili recepciji Wellnessa.

Prijava i odjava gostiju iz apartmana se vrši putem unosa koda na digitalnoj bravi apartmana, te ne postoji potreba za prijavom ili odjavom na hotelskoj recepciji. Bez obzira na to, dobrodošli ste da koristite sve ono sto hotel nudi!


Kontakt telefon: + 381 65 40 000 37 (WhatsApp)

Email: aling.conel.rentals@gmail.com

Instagram: queen_of_zlatibor_apartmani

Apartmani u Wellness & Spa hotelu Kraljica Zlatibora X