Konačište TO „Zlatibor“

U sastavu turističko-poslovnog objekta TO „Zlatibor“ nalaze se Konačište sa šest dvokrevetnih soba, jednom dvokrevetnom sobom sa dnevnim boravkom i jednim apartmanom za četiri osobe, ukupnog kapaciteta 18 ležaja.

Objekat se nalazi na samom ulazu na Zlatibor, udaljen 100 metara od Kraljevog trga i jezera. Konačište je moderno opremljeno i ispunjava sve savremene turističke standarde (TV uređaji, bežični i kablovski internet, parking mesto za svaku smeštajnu jedinicu). Apartman ima dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo sa đakuzi kadom.

U okviru objekta nalazi se restoran Srednje ugostiteljsko-turističke škole u kom gosti Konačišta mogu koristiti usluge ishrane. Za grupne posete cene posebno ugovaramo i odobravamo popuste. 


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat postoji jedno obeleženo parking mesto. Prilaz do ulaza u objekat je bez prepreka. Ulaz u objekat je bez prepreka. Širina ulaznih vrata je 90 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka samo u prizemlju. Objekat nema lift. U objektu nema pristupačnih soba.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Miladina Pećinara 2, Zlatibor

Telefon: +381 31 845 103; +381 31 841 646

E-mail: info@zlatibor.org.rs

Internet adresa: www.zlatibor.org.rs


REZERVACIJA SMEŠTAJA: 

Reservation
Konačište TO „Zlatibor“ X