Konačište Dabić

Konačište Dabić raspolaže svim sadržajima potrebnim za jedan kompletan i potpun odmor, posvećen isključivo uživanju i relaksaciji, nalazi se u samom centru Zlatibora, nedaleko od hotela Palisad, tržnog centra, autobuske i taksi stanice, kao i restorana, kafića i sportsko rekreativnih sadržaja.

Dvorište u sklopu objekta je veliko i prostrano, prekriveno zelenom travom i sa ljuljaškama i klackalicom u kojima će uživati najmlađi. Odrasli mogu odmarati na garniturama za sedenje u hladu velikog oraha ili pod suncobranima.

Restoran je  opremljen za goste konačišta ali isto tako ga mogu koristiti i treća lica. Služenje obroka je po principu  švedskog stola, doručak i večera, ručak se može koristiti kao dnevni meni.

Apartmani i sobe su opremljeni kuhinjom, mini barom, TV uređajima i kablovskom. Housekeeping je zadužen za čistoću objekta kao i svih smeštajnih jedinica.

Gostima objekta na usluzi se nalazi cafe bar gde se u svakom trenutku možete osvežiti ili pogledati neki od TV programa. U sklopu objekta nalazi se i recepcija. Oni koji dolaze svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je za njih obezbeđen besplatan parking. WIFI je obezbeđen za ceo objekat i besplatan je. 


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku 


Kontakt:

Adresa: Erska 14, Zlatibor

Telefon: 0641221831

E-mail: pansiondabiczlatibor@gmail.com

Internet adresa: www.dabic.rs


Reservation
Konačište Dabić X