Konačište Kulturni centar

Konačište Kulturni centar Zlatibor se nalazi na atraktivnoj lokaciji, samom ulazu u turistički centar Zlatibora Zlatibor, 150 m udaljen od Kraljevog trga i jezera. Dodatnu lepotu uživanja pruža to što se nalazi u mirnom delu Zlatibora, ušuškan u borovu šumu.
U sastavu ovog multifunkcionalnog objekta se nalazi konačište koje raspolaže sa 8 dvokrevetnih soba i četiri apartmana sa dnevnim boravkom, komplet opremljenom kuhinjom i spavaćom sobom sa francuskim ležajem. Ukupan kapacitet objekta je 28 ležaja. Apartmani i sobe su klimatizovani, imaju kablovsku televiziju i Wi-Fi internet, kao i besplatan parking.
Objekat je izgrađen po najsavremenijim standardima, u planinskom, modernom stilu. Idealno je mesto za ljubitelje aktivnog odmora jer se u neposrednoj blizini nalaze oaze vežbanja i zdravih navika poput trim staza, teretana na otvorenom, igrališta za decu, mesta za vežbanje i relaksaciju turista i meštana ove planine.
U blizini objekta nalazi se restoran Srednje ugostiteljsko-turističke škole u kom gosti Konačišta mogu koristiti usluge ishrane. 
Pored smeštajnog dela ovaj savremeni multifunkcionalni objekat površine od 1.925 kvadrata raspolaže sa nizom sala i sadržaja: scenom za pozorišne predstave i bioskopske projekcije, galerijom, bibliotekom, konferencijskim salama, medija centrom, kancelarijama za administraciju i drugim prostorima. Predstavlja nezaobilazno mesto u upoznavanju Zlatibora, s obzirom na atraktivnu lokaciju, nedaleko od samog turističkog centra. Aktivan I dinamičan rad Kulturnog centra Zlatibor povezuje ovu najposećeniju srpsku planinu sa mnogim tačkama na kulturnoj mapi sveta. Promoviše umetničke, kulturne i društvene vrednosti, organizuje programe namenjene posetiocima svih uzrasta. Predstavlja temelj kulturnog života, važno odredište za meštane Zlatibora i turiste iz zemlje i sveta.


Kontakt:

Adresa: Miladina Pećinara 2, Zlatibor

Telefon: +381 31 845 103; +381 31 841 646

E-mail: info@zlatibor.org.rs

Internet adresa: www.zlatibor.org.rs


U prilogu možete videti cenovnike usluga Kulturnog centra:

Cenovnik - Konačište Kulturni centar (229.5 KB doc)


REZERVACIJA SMEŠTAJA: 

Reservation
Konačište Kulturni centar X