Zlatiborsko Čudo

U punoj Sali Kulturnog centra Zlatibor, sinoć u 19 časova je odigrana predstava „Čudo u Šarganu“ udruženja Prkos iz Čajetine u saradnji sa Teatrom Inat. Podsetimo se da je ovo prva produkcija ove saradnje iz 2021. godine koju su nesebično podržali Opština Čajetina i Tutistička Organizacija Zlatibor. Otada je ova predstava u više navrata predstavljena našoj publici, kao i publici širom regiona, Jugu Srbije, Makedoniji, Crnoj Gori.
Publika je posle dva sata predstave nagradila ovaj fantastični ansambl gromoglasnim aplauzom, i još jednom pokazala koliko voli pozorište i ovu genijalnu dramsko filozofsku priču LJubomira Simovića o ljudima sa margine koji u kafanu „Šargan“ svako ponaosob donosi svoju patnju, i budu izlečeni natprirodnim sposobnostima Prosjaka, koji na sebe prima sve njihove bolove i muku.
U predstavi, koju je režirala Andrijana Simović, i producirala Angelina Jevtović, igraju LJiljana Janković, Aleksandra Bondžulić, Bojana Kostović, Marija Jeremić, Marko Mutavdžić, Marija Maričić, Branimir Aćimović, Vladimir Arsić, Zoran Kanački, Filip Ivanović i Ratomir Jovanović. Tehničko vođstvo Milomir Bogdanović i Bogdan Đurović, šminker i frizer Mirjana Ilić.

Reservation
Zlatiborsko Čudo X