Vesti

Na Zlatiboru otvoren trodnevni Eko forum

Potpredsednik Narodne skupštine Srbije Edin Đerlek otvorio je na Zlatiboru Eko forum koji, kako je rekao, „ima za cilj podizanje ekološke svesti na temu reciklaže i upravljanja otpadom, cirkularne ekonomije, e-mobilnosti, obnovljivih izvora energije. Sve one te

Turistička ponuda Zlatibora predstavljena u Štutgartu

Turistička organizacija Zlatibor i kompanija "Balkan GS Chance" su u petak, 17. maja u Štutgartu predstavili turističke potencijale Zlatibora, nove projekte i viziju razvoja planine u saradnji sa Generalnim konzulatom Republike Srbije u Štutgartu.

Punjači za električne automobile na Zlatiboru

Zlatibor kao i mnoga druga turistička mesta u Srbiji i svetu prati ekološke trendove i ekološku svest, pa samim tim na našoj „zlatnoj planini“ u mnoštvu hotela i uslužnih objekata možete pronaći punjače za vaša električna vozila.

Otvoren Centar za mlade na Zlatiboru

Danas je na Zlatiboru otvoren Centar za mlade, sa željom lokalne samouprave da mladi sa teritorije Opštine Čajetina imaju svoj prostor za višestruke namene. Savremeno opremljen prostor, pruža mladima mogućnost za druženje, edukacije, ali i brojne druge benefi

Prvomajski koncert oduševio goste Zlatibora

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, kao tradicionalno dobri domaćini, i ovog 1. maja organizovali su koncert za brojne goste Zlatibora. Na Kraljevom trgu više hiljada posetilaca zabavljao je popularni pevač Branislav Bane Mojićević.

Reservation