• Novosti >
  • Vesti >
  • Zlatibor se predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu

Zlatibor se predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu

Zlatibor će, kao jedna od najposećenijih turističkih destinacija Srbije, i ove godine imati važno mesto na beogradskom 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 22. do 25. februara.

Centralna pozicija u Hali 4 najbolji je pokazatelj značaja Zlatibora za celokupnu turističku ponudu Srbije. Baš tu, na sredini Hale 4, svi zainteresovani za ono što Zlatibor nudi moći će da se informišu o turističkoj ponudi i saznaju kakvi noviteti ih očekuju ukoliko planiraju da odmor provedu na Zlatiboru. u okviru štanda Zlatibora, na preko 100 metara kvadratnih izlagačkog prostora, svoju bogatu ponudu predstaviće oko 20 hotelijera.

Među izlagačima naći će se i turističke atrakcije, na prvom mestu čuvena i najveća atrakcija Zlatibora ''Gold gondola''. Tako će štand ''zlatne planine'' biti ove godine mesto gde će luksuz kojim raspolažu prikazati dva hotela sa pet zvezdica i pet hotela sa četiri zvezdice. Svoju ponudu predstaviće nedavno otvoreni ''Bor hotel by Karisma'' (prvi planinski hotelski objekat iz lanca ''Karisma hotels & resorts'' otvoren u Srbiji), zatim hoteli ''Tornik'', ''Zlatibor'', ''Palisad'', ''Mona'', ''Olimp'' i ''Buket'', kao i mnogi drugi objekti koji čine Zlatibor pravom destinacijom za sadržajan odmor i vrhunsku organizaciju poslovnih događaja.Učesnici sajma biće i Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor, Muzej na otvorenom ''Staro selo'' Sirogojno, tematski park „El Paso“, apartmanska naselja ''Kraljevi konaci'' i ''Titova vila“, hotel ''Konak'', Specijalna bolnica ''Čigota'', ''Velika Recepcija“ hotel „Montanova“, te nedavno otvoreni kompleks ''Queen of Zlatibor''. Za sve pobrojane ovo je lepa prilika da široj javnosti predstave svoje kapacitete i novine u ponudi.

Reservation
Zlatibor se predstavlja na Sajmu turizma u Beogradu X