• Novosti >
  • Vesti >
  • Zapaženo interesovanje za Zlatibor na sajmu turizma u Banja Luci

Zapaženo interesovanje za Zlatibor na sajmu turizma u Banja Luci

Međunarodni sajam turizma u Banja Luci u trajanju od tri dana je završen u nedelju 3. marta. Zlatibor je ovde predstavljen u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadne Srbije, a izazvao je veliko interesovanje posetilaca. Na ovogodišnjem sajmu Zlatibor je promovisao aktuelnu I vrlo sadržajnu turističku ponudu, sa akcentom na razvojne planove Zlatibora, aktivni odmor, porodične sadržaje, raznovrsne ture i poznate atrakcije koje se nalaze u centru „zlatne planine“ i u njenoj bližoj okolini.

Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor predstavili su tu ponudu i agencijama i turoperatorima iz Republike Srpske. Zapaženo je interesovanje za Zlatibor, što dokazuje podatak da gosti iz Republike Srpske u velikom broju i redovno dolaze na Zlatibor na odmor, oni su, uz turiste iz Srbije i iz Crne Gore, već decenijama najbrojniji posetioci “zlatne planine”. Svojom prirodnom lepotom, bogatom ponudom aktivnosti, kvalitetnim smeštajem od luksuznih hotela do kvalitetnog privatnog smeštaja Zlatibor je istakao svoj status kao jedna od vodećih destinacija za odmor u regionu.

Nakon Banja Luke, očekuje nas najznačajnija manifestacija u oblasti turizma u Evropi, Berlinski ITB sajam od 5. do 7. marta. 2024. godine.

Reservation
Zapaženo interesovanje za Zlatibor na sajmu turizma u Banja Luci X