• Novosti >
  • Vesti >
  • Zapaženo interesovanje u Bugarskoj za Zlatibor

Zapaženo interesovanje u Bugarskoj za Zlatibor

Međunarodni sajam turizma u Sofiji trajao je tri dana i završen u petak 17. februara. Zlatibor je ovde predstavljen u okviru štanda Turističke organizacije Srbije, a izazvao je veliko interesovanje posetilaca. Na ovogodišnjem sajmu u glavnom gradu Bugarske Zlatibor je promovisao aktuelnu vrlo sadržajnu turističku ponudu, sa akcentom na aktivni odmor, porodične sadržaje, raznovrsne ture i poznate atrakcije koje se nalaze u centru „zlatne planine“ i u njenoj bližoj okolini.

Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor predstavili su tu ponudu agencijama i turoperatorima iz različitih delova Bugarske. Zapaženo je interesovanje bugarske turističke privrede za Zlatibor, što dokazuje podatak da je broj turista iz ove susedne zemlje kod nas sve veći iz godine u godinu.

Ovom prilikom mnogobrojni blogeri, influenseri i drugi koji na internetu propagiraju vodeća mesta izrazili su želju da uživaju u blagodetima ''zlatne planine''. Jedan od njih je Antonis Leivadiotis, influenser i urednik turističkog bloga „One man travel“ koji se upoznao sa potencijalima Zlatibora i najavio dolazak kako bi se uverio zašto je ovo najposećenija planina Srbije, a da bi to preko digitalnih komunikacija preneo i drugima zahvaljujući svom izuzetnom uticaju.

Nakon Sofije, očekuje nas najveći Sajam turizma u regionu - Međunarodni Sajam turizma u Beogradu od 23. do 26. februara 2023. godine.

Reservation
Zapaženo interesovanje u Bugarskoj za Zlatibor X