• Novosti >
  • Vesti >
  • Zapažen nastup Zlatibora na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Zapažen nastup Zlatibora na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, Zlatibor je zabeležio zapažen nastup kroz predstavljanje raznolike turističke ponude koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Predstavnici Zlatibora su najavili zimsku turističku ponudu i upoznali zainteresovane posetioce sa sadržajima koji ih očekuju ukoliko se odluče da svoj odmor provedu na Zlatiboru. Tokom predstojeće zimske sezone turistima je na raspolaganju raznovrsna ponuda i atrakcije prilagođene zimskim aktivnostima. Gotovo svi lokaliteti su otvoreni za turističke posete, pružaoci usluga smeštaja u hotelima i privatnom smeštaju pripremili su cenovnike za predstojeću zimsku sezonu, kao i novogodišnje paket-aranžmane. Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina organizovaće i program manifestacija za novogodišnje praznike.

Novosadski sajam bio je prilika da predstavnici Turističke organizacije Zlatibor održe sastanke sa turoperatorima iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Bugarske. Ove agencije uvrstile su Zlatibor u program svojih putovanja, pa će u predstojećem periodu organizovati više grupnih i individualnih poseta Zlatiboru za svoje klijente. 

U okviru promocije Zlatibora organizovane su i nagradne igre, pa je štand Zlatibora obradovao mnogobrojne posetioce. Oni su imali priliku da popune ankete i osvoje nagrade, među kojima su ulaznice za lokalitete, turističke atrakcije, vikend za dve osobe i druge vredne nagrade.

Zlatibor se već godinama predstavlja kao jedinstvena destinacija koju karakteriše raznovrsnost turističke ponude za boravke gostiju svih uzrasta, ujedno i kao najposećenija planina Srbije koja turiste sve više privlači, ne samo u sezoni. Ko voli prijatan boravak na planini prepunoj sadržaja i prirodnih blagodeti zna da je Zlatibor najbolji izbor tokom cele godine.

Reservation
Zapažen nastup Zlatibora na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu X