• Novosti >
  • Vesti >
  • U susret jubileju - objavljen novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

U susret jubileju - objavljen novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje svojih Elektronskih novina. Novi broj najavljuje proslavu velikog jubileja, 130 godina organizovanog razvoja turizma na Zlatiboru, koji će biti obeležen 19. avgusta 2023. godine.

U novo izdanje Elektronskih novina čitaoce uvodi direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović. O važnom jubileju i aktivnostima opštine Čajetina, razvoju i unapređenju turizma govori i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

O velikom jubileju „zlatne“ planine i utiscima sa odmora za Elektronske novine govore posetioci Zlatibora, a novi broj donosi i priču koja će posebno biti zanimljiva ljubiteljima sporta, priču o košarkaškom kampu Miroslava Pecarskog koji već duže od 20 godina postoji na Zlatiboru.

U avgustovskom izdanju sumiraju se događaji koji su obeležili turizam Zlatibora u proteklih mesec dana. Predstavljamo novi apartmanski kompleks „21st Century by Adora“ i restoran „Gatsby“.

Rubrika „Iz prošlosti Zlatibora“ donsi priču o Kraljevoj česmi, njenoj drugoj istoriji i značaju za zlatiborski turizam. 

Novo izdanje Elektronskih novina moguće je pogledati ovde ili preuzeti u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - avgust 2023. 2.49 MB pdf
U susret jubileju - objavljen novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X