• Novosti >
  • Vesti >
  • U organizaciji TOS-a novinari televizija, agencija i portala posetili Zlatibor

U organizaciji TOS-a novinari televizija, agencija i portala posetili Zlatibor

Grupa novinara posetila je Zlatibor u periodu od 21. 06 do 22. 06. u organizaciji Turističke organizacije Srbije. Ova studijska tura, ostvarena u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor, u prvom planu je imala avanturističke sadržaje.

Na čelu sa direktorkom Turističke organizacije Srbije Marijom Labović novinari su prvog dana, nakon obilaska hotela "Zlatibor", imali priliku da avanturu dožive u neposrednoj blizini centra Zlatibora, kada su se vozili najdužom panoramskom gondolom na svetu do vrha Tornika i natrag. Nakon toga su iskusili i vožnju terenskim vozilima, popularnim kvadovima i četvorotočkašima, a celodnevne aktivnosti upotpunili su i savladavanjem prepreka u Avantura parku.

Drugog dana obišli su najpoznatije lokalitete u okolini Zlatibora: Stopića pećinu, Muzej ''Staro selo'' u Sirogojnu i vodopad u Gostilju. U Sirogojnu su pored obilaska muzeja imali priliku da vide pripremu i probaju tradicionalna jela, dok su u Gostilju  zainteresovani imali priliku da se oprobaju u jahanju konja. Poseban doživljaj je bila vožnja najdužim zip- lajnom u Srbiji u selu LJubišu.

Novinarska ekipa, u čijem su sastavu bili novinari TV Prva, RTS-a i nekoliko portala i agencija, napustila je Zlatibor veoma zadovoljna i sa dosta zanimljivog video materijala koji će u narednim danima prikazivati na nekoliko televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Reservation
U organizaciji TOS-a novinari televizija, agencija i portala posetili Zlatibor X