• Novosti >
  • Vesti >
  • Turistička ponuda Zlatibora na 4. Međunarodnom sajmu turizma "Banja Luka 2024"

Turistička ponuda Zlatibora na 4. Međunarodnom sajmu turizma "Banja Luka 2024"

Turistička organizacija Zlatibor nastavlja sa promocijama gde sadržaje najposećenije srpske planine predstavlja na 4. Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci od 1. do 3. marta u u dvorani „Centar“.

Poznato je da Zlatibor gaji izuzetne veze sa Republikom Srpskom, njenim predstavnicima i institucijama, u svim oblastima. Naročito je to izraženo i vidljivo u turističkoj delatnosti. Turistička organizacija Zlatibor je tokom prošle godine ozvaničila saradnju potpisivanjem protokola sa Turističkom organizacijom Republike Srpske sa ciljem realizacije zajedničkih poslovnih aktivnosti vezanih za promociju, razvoj i unapređenje oblasti turizma. Domaćinska pažnja i prijateljstvo se nastavlja i na ovom međunarodnom sajmu koji okuplja više od 150 direktnih izlagača.

Tokom tri sajamska dana od 10 do 18 časova posetioci mogu su da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike. Dok su istovremeno predstavljeni I ambiciozni projekti koji obuhvataju širok spektar razvojnih aktivnosti koji će omogućiti da Zlatibor i dalje bude u toku sa  najnovijim trendovima u turističkoj industriji. U planu je izgradnja Sportskog parka Zlatibor, golf terena, uređene vrha Tornika i „Zlatnog grada“ na obali Ribničkog jezera, nova trasa panoramske žičare od vrha Tornik do Pribojske banje I drugi razvojni poduhvati koji će unaprediti turističku ponudu najposećenije planine.

Prvog dana sajma štand Zlatibora posetio je ministar turizma i trgovine u Vladi Republike Srpske Denis Šulić. Grad partner ovogodišnjeg sajma u Banja Luci je Herceg Novi.





Reservation
Turistička ponuda Zlatibora na 4. Međunarodnom sajmu turizma "Banja Luka 2024" X