• Novosti >
  • Vesti >
  • Turistička ponuda Zlatibora na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini

Turistička ponuda Zlatibora na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini

Turistička organizacija Zlatibor sadržaje najposećenije srpske planine predstavlja  na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024", koji se održava u hotelu "Drina" u Bijeljini.


Poznato je da Zlatibor gaji izuzetne odnose sa Republikom Srpskom, njenim predstavnicima i institucijama, u svim oblastima. Naročito je to izraženo i vidljivo u turističkoj delatnosti. Domaćinska pažnja i prijateljstvo se nastavlja i na ovom međunarodnom sajmu koji okuplja izlagače iz Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Grčke...


Tokom zvaničnog otvaranja sajma goste su pozdravili direktorka  Turističke organizacije grada Bijeljina  Jasmina Abdulahagić, gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović, predsednik Skupštine Aleksandar Đurđević,  direktor Turističke organizacije  Republike Srpske Miodrag Lončarević i ministar trgovine i turizma Denis Šulić.


Tokom dva sajamska dana, 25. i 26. aprila, posetioci mogu da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike.


Hoteli, agencije, restorani, zabavni parkovi i brojne zlatiborske atrakcije spremno dočekuju sve goste koji planiraju da svoj prolećni odmor provedu na "zlatnoj planini".

Reservation
Turistička ponuda Zlatibora na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini X