• Novosti >
  • Vesti >
  • Turistička organizacija Zlatibor nagrađena na izložbi suvenira i publikacija u Leskovcu

Turistička organizacija Zlatibor nagrađena na izložbi suvenira i publikacija u Leskovcu

Turistička organizacija Zlatibor je bila učesnik XV Izložbe suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2022“ prilikom čega je u sredu, 9. novembra dobila priznanje za osvojeno treće mesto u kategoriji video publikacija, promo film. Petočlani žiri, sastavljen od književnih umetnika i predstavnika Turističke organizacije grada Leskovca je dodelio ovo priznanje. Tom prilikom su dodeljene nagrade u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.

Jedan od nezaobilaznih vidova promocije Turističke organizacije Zlatibor pored sajmova, konferencija su i video spotovi koji slikom i zvukom najbolje mogu da dočaraju svu lepotu Zlatibora, i na najbolji način predstave turističku destinaciju. U takmičarskom delu za turistički promotivni film predstavljen je zimski spot.

Kolektiv Turističke organizacije grada Leskovca se ovom prilikom zahvalio svim učesnicima na značajnom doprinosu manifestaciji Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2022“.

Reservation
Turistička organizacija Zlatibor nagrađena na izložbi suvenira i publikacija u Leskovcu X