• Novosti >
  • Vesti >
  • Turistička organizacija Zlatibor i Turistička zajednica grada Labin potpisali protokol o saradnji

Turistička organizacija Zlatibor i Turistička zajednica grada Labin potpisali protokol o saradnji

Protokol o saradnji Turističke organizacije Zlatibor sa Turističkom zajednicom grada Labin potpisan je 24. februara na 45. Međunarodnom sajmu u Beogradu.

Svoje potpise na ovaj protokol, u okviru štanda Turističke organizacije Zlatibor, stavili su Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, i Astrid Glavičić, direktorka Turističke zajednice grada Labina.

Pomenuti direktori turističkih organizacija iskazali su zadovoljstvo potpisivanjem ovog protokola i mogućnostima međunarodne saradnje u oblasti turističke privrede, što će doprineti budućem uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju sa svim pozitivnim ekonomskim i drugim efektima.

Činu potpisivanja prisustvovali su i članovi turističkog veća turističke zajednice Labin: direktor Valamara za destinaciju Rabac Sandi Sinožić, predstavnica hotelske kuće „Maslinica“ Manuela Golja, vlasnik turističke agencije „Atlas“ Euro Juričić i predstavnik trgovinskog preduzeća Elvino Kršulja.

Ovim protokolom, kako je navedeno, strane potpisnice izražavaju saglasnost o potrebi unapređenja međunarodne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmene iskustava i dobre prakse u funkcionisanju turističkih organizacija. Protokol takođe predviđa i realizaciju zajedničkih poslovnih aktivnosti vezanih za promociju, razvoj i unapređenje oblasti turizma Turističke zajednice grada Labin i Zlatibora, zajedničkih nastupa na inostranim tržištima, realizaciju turističkih projekata od interesa, stručno usavršavanje kardrova u turizmu, organizaciju zajedničkih manifestacija i dešavanja i drugih aktivnosti.

Reservation
Turistička organizacija Zlatibor i Turistička zajednica grada Labin potpisali protokol o saradnji X