• Novosti >
  • Vesti >
  • Prvomajski koncert oduševio goste Zlatibora

Prvomajski koncert oduševio goste Zlatibora

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, kao tradicionalno dobri domaćini, i ovog 1. maja organizovali su koncert za brojne goste Zlatibora. Na Kraljevom trgu više hiljada posetilaca zabavljao je popularni pevač Branislav Bane Mojićević.

Posetioci su uživali u nezaboravnom muzičkom doživljaju koji je obogatio atmosferu i dodao poseban šarm prazničnim danima na "zlatnoj" planini.

Mojićević je izveo ne samo svoje najveće hitove, već je oduševio publiku i interpretacijama poznatih pesama domaćih i regionalnih izvođača, stvarajući tako nezaboravnu atmosferu na koncertu koji je trajao duže od dva sata. Posebna čar koncerta bila je publika svih uzrasta. Od dece i omladine do nešto starijih posetilaca, svi su podjednako uživali u koncertu, pevajući i igrajući uz ritmove omiljenih pesama.

Prvomajski koncert Baneta Mojićevića na Kraljevom trgu je još jedan u nizu uspešnih događaja koje opstina Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor organizuju sa ciljem da svojim gostima pruže jedinstven doživljaj i ispunjen boravak na Zlatiboru.

Reservation
Prvomajski koncert oduševio goste Zlatibora X