• Novosti >
  • Vesti >
  • Oktobarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Oktobarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Jelene Marić, direktorke Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine. Dok nam tema broja donosi priču o Zlatiboru, kao raju za vrsne fotografe.

Konstantno unapređenje kvaliteta usluge karakteriše ugostiteljsku delatnost na Zlatiboru. Uz podršku opštine Čajetina značajno je unapređena ponuda turističko-rekreativnog kompleksa ''Zlatibor'', što je bitno zbog sve većeg interesovanja sportskih ekipa koje u ovom kompleksu realizuju svoje pripreme i takmičenja. Turističko-rekreativni kompleks je od 16. oktobra ponovo domaćin Regionalne ABA 2 košarkaške lige.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Tako su u znaku 400 godina od rođenja Molijera protekle devete ''Pesničke vatre zlatiborske''. Turistička organizacija Zlatibor pridružila se manifestaciji obeležavanja Svetskog dana turizma, dok je svoje turističke potencijale predstavila i na sajmu u Nišu.

Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o zabavno-rekreativnom programu ''Zlatiborske šetnje'', sa iskusnim timom vodiča, gde ljubiteljima prirode i zdravog načina života približavaju autentične lepote Zlatibora.

Oktobarsko izdanje Elektronskih novina predstavlja gurmanski doživljaj u restoranu ''Park kod Novice''. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljena je i oaza u srcu Zlatibora “Kraljevi konaci”.

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - oktobar 2022. 2.59 MB pdf
Reservation
Oktobarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X