• Novosti >
  • Vesti >
  • Održan sastanak turističke privrede Zlatibora i turističkih agencija iz Grčke

Održan sastanak turističke privrede Zlatibora i turističkih agencija iz Grčke

U četvrtak, 18. maja 2023. godine u beogradskom hotelu "Central Point" održani su sastanci turističke privrede Zlatibora i predstavnika turističkih agencija iz Grčke, koji u Srbiji borave od 15. do 19. maja u okviru studijske posete. 

Predstavnici zlatiborskih hotela i apartmanskih naselja imali su priliku da na B2B sastancima ostvare kontakt i razmene informacije sa predstavnicima osam turističkih agecija iz Atine i Soluna. Gostima iz Grčke predstavljeni su turistički potencijali Zlatibora, kao i raznovrsna ponuda smeštaja. Zlatiborski hotelijeri, koji su učestvovali na sastancima, imali su priliku da predstave svoj hotel, kapacitete i dodatne sadržaje, kao i da razmene kontakte i uspostave saradnju sa predstavnicima velikih organizatora putovanja. Ovi sastanci odlična su polazna tačka u saradnji između grčke i srpske turističke privrede, koja će u budnoćnosti na Zlatibor dovesti brojne turiste iz ove istočno-mediteranske zemlje. 

Studijsku posetu predstavnika agencija iz Grčke organizovala je Turistička organizacija Srbije, u saradnji sa nacionalnom avio kompanijom "Air Serbia", a pred zlatiborskih hotela na sastancima su učestvovali predstavnici turističke privrede iz cele Srbije. 


Reservation
Održan sastanak turističke privrede Zlatibora i turističkih agencija iz Grčke X