• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljeno martovsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljeno martovsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Miroslava Tucovića, predsednika Turističkog udruženja Gostilje. Tema broja donosi priču o živopisnim zlatiborskim sela, oazama mira, zelenila i gostoprimstva koja su nesvakidašnji raj za ljubitelje mirnog odmora u prirodnom okruženju.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Turistička organizacija Zlatibor predstavila je u februaru i martu ponudu najposećenije planine Srbije na sajmovima turizma u Sofiji, Beogradu, Berlinu i Banjaluci.

Tu su i mnogobrojna dešavanja koja su upotpunila zimski boravak turista na Zlatiboru. Interesantne su priče o: istorijsko-umetničkoj izložbi u galeriji Kulturnog centra Zlatibor, koncertu UZNNT ''Zlatibor'', festivalu žestokog pića pod nazivom ''Spirit fest''...

Novo izdanje elektronskih novina predstavlja kulinarske čarolije u restoranu “Bakrač”. Predstavljen je i  luksuzni smeštaj ''Alibi Zlatibor'' koji omogućava uživanje i odmor na vrhunski način u samom srcu Zlatibora.

Iz prošlosti Zlatibora, dolazi interesantna priča o poreklu familija u zlatiborskim selima.

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - mart 2023. 3.05 MB pdf
Reservation
Objavljeno martovsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X