• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljeno majsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljeno majsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina.

Majski broj otvara uvodnik LJubivoja Ršumovića, književnika i pesnika, dečijeg pisca, autora dečijih emisija koji je rođen u zlatiborskom selu LJubišu.

Tema broja donosi priču o novim poduhvatima za turističku budućnost Zlatibora. U godini jubileja nastavljaju se značajna ulaganja opštine Čajetina koja je već donela vredne projekte i sve bolju posećenost “zlatne planine”. Predstavljeni su planovi koji će obeležiti vreme pred nama, a tu je i priča o ulaganju opštine u poslovni objekat “KJP Zlatibor”, u korist turista i meštana.

Majski broj sumira događaje koji su tokom proteklih mesec dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Praznični dani doneli su nove rekorde u posećenosti, završen je i drugi međunarodni turnir “Zlatibor kup” na kome se nadmetalo preko 1 500 mladih.  Na najposećanijoj planini Srbije je boravio ambasador Rusije, prilikom čega je dogovoreno otvaranje Kancelarije Turističke organizacije Zlatibor u Moskvi.

Novo izdanje novina predstavlja luksuz i udobnost apartmanskog kompleksa  "Titove vile Zlatibor" - živopisno mesto prožeto istorijom, dok zalogaji Zlatibora donose priču o vrhunskim sirevima degustacionog centra "Zlatne rudine".

Kako je Zlatibor izgledao davne 1962. godine predstavljeno je u odeljku “iz prošlosti Zlatibora”.

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine turističke organizacije Zlatibor - maj 2023. 3.45 MB pdf
Reservation
Objavljeno majsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X