• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljeno februarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljeno februarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Milana Borjana, golmana i kapitena Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, o sjajnim uslovima za pripreme na Zlatiboru. Tema broja donosi priču o ulaganjima u sportsku infrastrukturu, o gradnji novog sportskog kompleksa sa 20 terena i pozicioniranju Zlatibora kao lidera sportskog turizma Srbije. U nameri da upoznaju iskustva najboljih, predstavnici opštine Čajetina i zlatiborskog turizma boravili su krajem januara u radnoj poseti Antaliji, a predstoji poseta poznatom sportskom centru u Austriji.
Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Ponos speleologije Stopića pećina uređenija je i bogatija za novih 60 metara staze. Zlatiborska ''Gold gondola'' obeležila je značajan rezultat – prevezla 500. 000 putnika od početka rada. Tu su i mnogobrojna dešavanja u Kulturnom centru Zlatibor, koja su upotpunila zimski boravak turista na “zlatnoj planini”.
Interesantna je i reportaža o popularnom Sajmu suvomesnatih proizvoda “Pršutijadi” u Mačkatu, manifestaciji koja se nakon dve godine vratila u ukupnu gastroturističku ponudu Zlatibora.
Februarsko izdanje elektronskih novina predstavlja neponovljive ukuse i ambijent u piceriji “Kraljev trg”. Predstavljeni su i smeštajni kapaciteti apartmanskog kompleksa ''All Seasons residence”. O prošlosti Zlatibora svedoči napis ‘’Ječe brda u Rudinama kad lete skovane smučke’’.
Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - februar 2023. 2.06 MB pdf
Reservation
Objavljeno februarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X