• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljen junski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljen junski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. 

Junsko izdanje  kao temu broja donosi priču o Ugostiteljsko-turističkoj školi iz Čajetine, koja godinama unazad obrazuje kadrove za uslužna zanimanja iz oblasti turizma. U godini kada Zlatibor obeležava jubilej, 130 godina organizovanog turizma, posebna pažnja posvećuje se budućnosti Zlatibora, u kojoj veliku ulogu imaju mladi kadrovi. 

Junski broj otvara Uvodnik Vojislava Janića, direktora hotela "Palisad", u kome se, kao direktor hotela sa najdužom tradiciojm na Zlatiboru, osvrće na potrebe obrazovanja mladih kadrova u turizmu i specifičnosti, ali i lepote ove delatnosti.

U skladu sa težnjom opštine Čajetina, da postane prva ekološka opština u Srbiji, nezaobilazne teme novog broja Elektronskih novina su priče o projektu primarne selekcije otpada, koji sprovodi Komunalno javno preduzeće Zlatibor, kao i predstavljanje "zelene ture", ekološkog načina obilaska Zlatibora, električnim automobilima i biciklima. 

U novom broju Elektronskih novina čitaoci imaju priliku da pročitaju kako je protekao 17. po redu Seoski višeboj u Jablanici, izložba "Divanhana" u Kulturnom centru, ali i da se upoznaju sa ponudom specijaliteta restorana "Boškova voda" iz LJubiša. 

Rubrika posvećena smeštaju na Zlatiboru predstavlja "Golden Chalets", novi apartmanski kompleks smešten u netaknutoj prirodi nadomak centra Zlatibora. 

Neizostavna priča iz prošlosti Zlatibora čitaoce vodi u 1930. godinu i donosi priču o prvim radio aparatima na području Zlatibora. 

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor jun 2023 3.1 MB pdf
Reservation
Objavljen junski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X