• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljen junski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljen junski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je junski broj svojih Elektronskih novina.

Novi broj otvara uvodnik Siniše Spasojevića, zamenika direktora Turističke organizacije ''Tara-Drina'' koji ističe da Zlatibor prednjači u izdanjima i filmovima za turističko tržište. Na uvodnik se nadovezuje tema broja koja donosi priču o bogatstvu spotova I izdanja Turističke organizacije Zlatibor. Promotivni spotovi na živopisan način prikazuju sve aspekte zlatiborskog turizma, dok je ovaj planinski biser dobio I pisano izdanje, monografiju pod nazivom "Zlatibor – planina kraljica prirode", koja na sveobuhvatan i jedinstven način prikazuje zašto je ova planina ''zlata vredna''.

Posebno interesantna je priča o punjačima za električne automobile na Zlatiboru koji se nalaze u mnoštvu hotela i uslužnih objekata. Neizostavni deo novina su događaji iz rubrike "Zlatiborom ovih dana" koji su obeležili proteklih mesec dana na Zlatiboru. 

Novi broj Elektronskih novina predstavlja poslastičarnicu ''Hannes'' na Zlatiboru, pravo mesto za sve ljubitelje slatkiša i kvalitetnog poslastičarskog umeća. U okviru rubrike "Smeštaj Zlatibora" predstavljene su “Brvnare Mir” - oaze udobnosti I harmonije, dok priča iz prošlosti govori o zanatu i umetnosti vrednih zlatiborskih pletilja, gde je veliki uspeh postigla Dobrila Vasiljević Smiljanić.

Junsko izdanje Elektronskih novina možete preuzeti ovde ili pogledati u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - jun 2024. 2.42 MB pdf
Objavljen junski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X