• Novosti >
  • Vesti >
  • Obaveštenje - dodeljivanje tezgi za mini pijacu na parkingu kod Spomenika prirode „Stopića pećina“.

Obaveštenje - dodeljivanje tezgi za mini pijacu na parkingu kod Spomenika prirode „Stopića pećina“.

Obaveštavaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica (registrovana poljoprivredna gazdinstva) da će se u  sredu, 31.8.2022. godine  u  12,00    časova u prostorijama Turističke organizacije „Zlatibor“ na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara 2.  dodeljivati  tezge za mini pijacu na parkingu kod Spomenika prirode „Stopića pećina“.

Svi zainteresovani koji su već dostavili zahtev sa pratećom dokumentacijom, isti ne moraju obnavljati, a novozainteresovani zahteve mogu predati u prostorijama Turističke organizacije „Zlatibor“ najkasnije do  30.08.2022. godine   do 15,00   časova. Svaki zahtev mora sadržati i prateću dokumentaciju i to:

  • izvod iz APRa o registrovanom privrednom subjektu, ukoliko se radi o pravnom licu - preduzetniku, ne starijem od 6 meseci.
  • potvrda o ativnom statusu iz Registra poljoprivrednih gazdinstava koju izdaje Uprava za trezor Ministarstvo finansija, ukoliko se radi o vlasniku poljoprivrednog gazdinstva, za tekuću godinu.

Nepotpuni zahtevi se neće razmatrati, a pravo na zakup tezge može ostvariti samo nosilac registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili prevno lice-preduzetnik.

Minimalni period zakupa je 3 meseca a iznos naknade za korišćenje zaštićenog područja je 200,00 dinara dnevno.

U slučaju više prijavljenih, dodeljivanje će biti izvršeno izvlačenjem brojeva. Prednost imaju stanovnici sa prebivalištem na teritoriji opštine Čajetina.

Obaveštenje možete preuzeti i u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Obaveštenje 429.67 KB pdf
Reservation
Obaveštenje - dodeljivanje tezgi za mini pijacu na parkingu kod Spomenika prirode „Stopića pećina“. X