• Novosti >
  • Vesti >
  • Novembarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Novembarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Vladimira Lojanice, novinara lista „Blic”-a. Dok nam tema broja donosi priču o Zlatiboru, kao raju za influensere i blogere, domaće i inostrane, koji posećuju ''zlatnu planinu'' i uživaju u njenim blagodetima.

Najposećenija srpska planina se pored mnoštva atrakcija i aktivnosti može pohvaliti i neverovatnim gastronomskim specijalitetima po kojima je poznat ceo kraj. Na planini postoji veliki broj restorana koji predstavljaju sinonim kvaliteta ovdašnje gastronomske ponude, pravo mesto za ljubitelje dobrog ukusa, autentičnih zlatiborskih jela kao i savremenih specijaliteta koji su predstavljeni i u spotu koji je pripremila Turistička organizacija Zlatibor.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o uspešnoj sezoni u kampu na Zlatiboru.

Novembarsko izdanje Elektronskih novina predstavlja jedinstven gurmanski doživljaj u restoranu ''Walter''. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljen je i renoviran smeštaj u Turističko rekreativnom kompleksu ''Zlatibor'' po najvišim hotelskim normama.

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - novembar 2022. 2.31 MB pdf
Reservation
Novembarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X