• Novosti >
  • Vesti >
  • Novembarske priče u novom izdanju Elektronskih novina

Novembarske priče u novom izdanju Elektronskih novina

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje svojih Elektronskih novina.

Tema novembarskog broja je kongresni turizam na Zlatiboru. Novo izdanje otkriva kako je ova planina prelepe prirode, bogatog nasleđa i čistog vazduha postala inspiracija i domaćin događajima koji povezuju umove, stvaraju inovacije i neguju zajedništvo. Novi broj najavljuje i osnivanje Kongresnog biroa Zlatibor. 

U tom kontekstu novembarski broj otvara uvodnik prof. dr Marka Špilera, direktora “Centra za menadžment” i predsednika Komore javnih nabavki Srbije, koji je zaslužan za veliki broj uspešno organizovanih seminara, obuka i radionica na Zlatiboru. 

U delu posvećenom zlatiborskim vidikovcima, istražujemo najlepše tačke sa kojih se pruža neverovatan pogled na planinski pejzaž. Ova priča poziva čitaoce da se upuste u istraživanje prirodnih lepota i uživaju u neotkrivenim delovima Zlatibora.

Čitaocima će posebno biti interesantan tekst o zlatiborskom selu Dobroselica. Priča koju donosi rubrika "Iz prošlosti Zlatibora" otkriva običaje vezane za proslavljanje krsne slave u zlatiborskom kraju. 

Novembarski broj Elektronskih novina predstavlja novi zlatiborski hotel "Queen of Zlatibor" čije se vrata uskoro otvaraju za ljubitelje luksuznog smještaja. U okviru rubrike "Zalogaji Zlatibora predstavljen je restoran "Jelena Anžujska"

Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor moguće je pogledati ovdeili preuzeti u nastavku:



Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - novembar 2023 3.06 MB pdf
Novembarske priče u novom izdanju Elektronskih novina X