• Novosti >
  • Vesti >
  • Nacionalni mediji na studijskom putovanju na Zlatiboru

Nacionalni mediji na studijskom putovanju na Zlatiboru

Turistička organizacije Zlatibor je u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije ugostila predstavnike domaćih medija koji su boravili na najposećenijoj planini Srbije u periodu od ponedeljka 5. februara, do srede 7. februara u okviru studijskog putovanja.

Novinarima i influenserima iz Srbije su tokom tri dana boravka predstavljene zimske lepote Zlatibora kroz raznolike turističke doživljaje I akivnosti. Pored toga što su imali priliku da istraže čari zimske sezone “zlatne” planine učesnicima ovog studijskog putovanja su predstavljeni I ambiciozni projekti koji obuhvataju širok spektar razvojnih aktivnosti koji će omogućiti da Zatibor I dalje bude u toku sa najnovijim trendovima u turističkoj industriji.  

Imali su priliku da se uvere u prestižno zvanje Zlatibora kao turističkog lidera među planinama Srbije. Predstavljen im je visok kvalitet ponude novootvorenih zlatiborskih hotela: “Queen of Zlatibor”, kao i “Bor Hotel By Karisma”. Realizovane su zanimljive aktivnosti poput turnira u kuglanju, dok su svi ljubitelji adrenalina mogli da uživaju u vožnji kvadovima. Predstavnici nacionalnih medija su posetili i najdužu gondolu na svetu. Druženje na međustanici bilo je prilika da se javnosti detaljnije predstave veliki planovi za razvoj turističke ponude Zlatibora, ali i uspešna zimska sezona na zlatiborskoj gondoli koja spremno dočekuje nove goste i za sretenjske praznike.

Kao nosilac prestižnog zvanja “Turistički cvet” za 2023. godinu, Turistička organizacija Zlatibor  zajedno sa saradnicima na destinaciji i šire, nastavlja sa posvećenim radom, trudom i ulaganjem u unapređenje turističke ponude Zlatibora  I stvaranjem izuzetnog turističkog iskustva kako za mnogobrojne turiste tako I za predstavnike medija.

Reservation
Nacionalni mediji na studijskom putovanju na Zlatiboru X